Welkom in de ETNA Showroom!

Onze adviseuses verwelkomen je graag in onze showroom. Daarvoor is het maken van een afspraak verplicht. Voordat je ons bezoekt, maken wij je graag attent op de door ons genomen maatregelen die wij treffen voor en tijdens een bezoek.  Bij de afspraakbevestiging ontvang je deze informatie.

Mocht je een advies op afstand wensen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Lees hieronder meer.

Afspraak showroom

De ETNA showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Je dient voorafgaand aan je bezoek een afspraak te maken via onderstaande link.

Ben je op zoek naar een bepaald typenummer/apparaat? Informeer dan vooraf of het aanwezig is in onze showroom. Onze adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 026 – 882 1100.

Maak een afspraak

Advies op afstand

Naast dat wij je fysiek kunnen ontvangen, staan onze adviseuses je graag op afstand te woord om advies te geven om passende keukenapparatuur te vinden voor jouw droomkeuken. Telefonisch, via WhatsApp of FaceTime, kun je vragen stellen over het gebruik van apparatuur en je wensen bekend maken.

Onze adviseuses geven je graag het advies dat hierbij past. Wil je contact met een van hen? Laat dit dan aan ons weten per mail: experiencecenter@atagbenelux.com

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om samen af te stemmen op welke manier het adviesgesprek zal worden gehouden/ingepland. Vermeld in deze mail:
– Je naam
– Je telefoonnummer
– Voorkeur voor dag en tijdstip
– In welke apparaten je interesse hebt

Ervaringen

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan de ETNA showroom hebben ervaren.