Showroom

Je zoekt je favoriete keuken en aanrechtblad bij de keukenvakzaak. Ook komt uiteraard de apparatuur aan bod. Een belangrijke keuze, want dit is een belangrijk deel van je aanschaf. Je gaat ze immers elke dag gebruiken. Dan is het ideaal als je (bijna) alle apparaten in het echt kunt bekijken. Dat kan vooraf in onze showroom, aan de Impact 83 in Duiven. Daar zie je exact de indeling van verschillende koelkasten, de uitstraling van ons grote aanbod kookplaten en onze allernieuwste Retro assortiment. Welke kleur past in jouw interieur? Welke oven vind je handig? Onze adviseurs staan voor je klaar!

Het is raadzaam om van tevoren te bellen om te informeren naar de aanwezigheid van apparaten die je graag zou willen bekijken.

Voorafgaand aan je bezoek dien je een afspraak te maken, behalve op zaterdag. Je kunt hier direct online een afspraak maken.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00 

Het is raadzaam om van tevoren te bellen om te informeren naar de aanwezigheid van apparaten die je graag zou willen bekijken. Onze adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 026 – 882 1100.

Adres: Impact 83 te Duiven.

Let op: honden mogen het gebouw niet in.

Maak een afspraak

Je dient van tevoren een afspraak te maken met één van onze gespecialiseerde adviseurs, behalve op zaterdag.

Maak een afspraak

Ervaringen

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan de ETNA showroom hebben ervaren.