Informatie naar aanleiding van het coronavirus

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. ETNA neemt hierin haar verantwoordelijkheid. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen maatregelen om de gezondheid van u en onze medewerkers te bewaken om zo verspreiding van het virus te voorkomen.

Wanneer een servicemonteur voor een reparatieverzoek bij u op bezoek komt zal hij daarom geen handen schudden. Wij verzoeken u onze monteur alleen (dus zonder u of huisgenoten) zijn werkzaamheden in de betreffende ruimte uit te laten voeren. Indien dit niet mogelijk is verzoeken wij u minimaal 3 meter afstand te bewaren. Wij vinden het belangrijk dat onze monteurs bij aankomst en vertrek hun handen wassen met water en zeep. Daar waar handwassen niet mogelijk Is maken onze monteurs gebruik van desinfecterende handgel.

We zouden het op prijs stellen als u ook de nodige maatregelen kunt nemen. We willen u vragen om aan onze monteurs de faciliteiten beschikbaar te stellen om de handen te wassen met water en zeep en de handen af te drogen met papier of een schone handdoek. Als u denkt dat de situatie bij u thuis een risico oplevert voor onze monteur, neemt u dan contact met ons op: voor Nederland 088-8821821 en voor België 053-804536. We kunnen dan met u overleggen of een servicebezoek door kan gaan of verzet moet worden naar een later tijdstip.

Bij voorbaat onze excuses voor elk ongemak dat u mocht ondervinden. Wij vertrouwen op uw begrip.

Welkom bij ETNA Service

Heb je een vraag over jouw ETNA apparaat, of heb je een storing of defect aan jouw apparaat? Misschien zoek je juist een handleiding of wil je onderdelen bestellen. Maak hieronder je keuze en wij helpen je graag verder.

Waarmee kunnen we je direct helpen?

Indien onze medewerkers voor chat beschikbaar zijn, zie je hieronder een knop om de chat te activeren.

Chatsessies worden bewaard om onze service te verbeteren. Alle gedeelde persoonlijke gegevens blijven strikt vertrouwelijk.

Veelgestelde vragen

We hebben een uitgebreid overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. Wellicht staat jouw vraag daar al bij en kunnen we u direct helpen.

Ga naar de veelgestelde vragen

Heb je vragen over een reeds gekocht apparaat?

Monteursbezoek / Onderdelen

Overige opties

Heb je geen antwoord kunnen vinden via onze Live Chat of in de Kennisbank met veelgestelde vragen? Bekijk dan onze overige contactmogelijkheden.

 

Vind een ETNA-specialist bij jou in de buurt