Over ETNA

In het jaar 2000 besloten ETNA, ATAG en Pelgrim de handen ineen te slaan en verder te gaan als ATAG Nederland B.V. Dankzij de verdiende, goede naam van de drie A-merken, het zeer complete productenpalet en het innovatieve dienstenpakket, speelt de organisatie een bijzonder grote rol in de keukenbranche. In thuishaven Duiven (bij Arnhem) werken 385 medewerkers gepassioneerd samen aan een gezamenlijke strategie: innovaties doorvoeren in nieuwe ontwerpen en een klantgerichte dienstverlening aanbieden.

Op het begrip kwaliteit hebben we bij ETNA zo onze eigen visie. We hebben een eigen (gecertificeerd) laboratorium, een eigen ontwerpafdeling en eigen testcentrum. Ook onze omvangrijke, logistieke organisatie staat als een huis en zorgt voor een snelle levering en service. Bij ETNA is dan ook alles controleerbaar. Van het apparaat dat bij je in de keuken staat, weten we precies waar het gemaakt is, waar de grondstoffen vandaan komen en waarom. Niet voor niets geven wij met een gerust hart vijf jaar garantie.

160 jaar vakmanschap

Wat wil de moderne thuiskok? Op die vraag geeft ETNA al 160 jaar een overtuigend antwoord. Dat begon met de befaamde ETNA-ijzergieters, die al in een ver verleden de Nederlandse keukens opwaardeerden met oerdegelijke fornuizen. Anno 2015 onderzoekt ETNA nog steeds wat Nederlanders willen, met een strakke blik op kwaliteit, design en betaalbaarheid. Zo brengen we innovaties binnen handbereik van iedereen. En zo maken we bij ETNA kwaliteit betaalbaar.