INDUCTIEKOOKPLAAT, 2 ZONES (56 CM)

€ 209,-
Koop nu
/ 9,2 (5)
in samenwerking met Etna reviews

Deze Plug & Cook vrijstaande inductiekookplaat is een ideale ruimtebesparende oplossing voor in een kleine keuken. Op de zones van 1500 en 2000 Watt kun je gebruik maken van 8 kookstanden inclusief boost maar kun je indien gewenst ook temperatuur gestuurd koken van 60˚C tot 220˚C. Vanzelfsprekend is de kookplaat ook voorzien van veilige functies zoals restwarmte indicatie, een kinderslot en panherkenning. Met het bekende ‘Virtual Pan Support’ design positioneer je de pannen perfect op de kookzones waardoor je optimaal gebruik maakt van het vermogen van de kookplaat.

Wil je meer informatie over inductie en weten welke inductiekookplaat het beste bij jou past? Bekijk onze online Inductie Keuzegids!

Specificaties

 • 8 standen incl. booststand
 • Plug & Cook op normaal stopcontact
 • veiligheid: restwarmte-indicatie, kinderslot en panherkenning

 • 2 kookzones
 • 8 standen incl. booststand
 • aan/uit schakelaar per zone
 • 2 timers ook als wekker te gebruiken
 • Temperatuur instelbaar van 60˚C tot 220˚C
 • Veilige functies: restwarmte indicatie, kinderslot en panherkenning
 • Plug & Cook op normaal stopcontact

 • afmeting (hxbxd) 65 x 565 x 360 mm
 • zone links ø 18,0 cm – 2000 W
 • zone rechts ø 18,0 cm – 1500 W

* geleverd inclusief geaarde stekker voor aansluiting op
een normaal geaard 230V stopcontact

Klanten Reviews

/ 9,2 Gemiddelde beoordeling (5 totaal)
Gebruiksgemak
Vormgeving
Mogelijkheden
Duurzaamheid
Schrijf een review
 • Roy van de Wiel op 05 september 2020

  Vanwege enkele allergieën moeten wij meerdere verschillende maaltijden maken. Om die reden hadden wij regelmatig aan 4/5 pitten niet voldoende op onze inductiekookplaat. Om die reden op zoek gegaan naar een extra en losse/vrijstaande inductieplaat met liefst 2 extra pitten. Omdat Etna 5 jaar garantie geeft op haar product, onze ervaring met Etna goed is, en het design er tevens netjes uitziet gegaan voor deze inductieplaat. Tevens zou deze kookplaat ook de kleinere steelpannen aankunnen in tegenstelling tot concurrerende merken waar ik in de reviews las dat kleinere pannen niet herkend werden.De plaat ziet er inderdaad erg mooi uit met het rvs randje in het midden. Totaal 3500 Watt vermogen waarbij de linkse pit 2000 Watt vermogen levert en de rechts 1500 Watt. Boostfunctie heb ik ook niet kunnen vinden maar heb je ook niet nodig want op vol vermogen gaat het echt wel snel.Makkelijk schakelen tussen vermogen Watt en temperatuur. Tevens is een timer aanwezig.Nog een positief punt van deze kookplaat is dat als je het vermogen omlaag brengt als iets aan de kook is dat deze ook laag is. In reviews bij andere apparaten las ik dat de laagste stand nog te hoog was en voedsel/water door bleef koken. Dat is bij deze plaat niet aan de orde. Dus een sausje kan je prima op laag vermogen warm houden.Geluid is prima en inductiegeluiden horen er nu eenmaal bij. Dit is absoluut niet storend.Mocht u twijfelen voor welke plaat u gaat dan kan ik deze Etna zeker aanraden.

 • Mis op 27 augustus 2020

  Mooi model inductiekookplaat, handig in gebruik. Warmt snel op en maakt niet veel geluid. Vertrouwde kwaliteit van Etna, zeker een aanrader!

 • rrarobert op 12 mei 2020

  Na een paar maanden deze inductie kookplaat gebruikt te hebben kan ik zeggen dat het een geweldige aankoop is. Design is en blijft mooi, handig in gebruik, eenvoudig te reinigen.
  In het begin was de overstap van gas naar elektrisch even wennen maar dat gaat nu geweldig en vooral sneller. Dus ook besparing van energiekosten. Mooi meegenomen!
  Was aanvankelijk bang dat 2 pitten onvoldoende zou zijn, maar door de snelheid van opwarmen valt dat ontzettend mee.

  ----------------------------------------------------------
  Eerdere review 23-1-2020:

  Eenvoudig te bedienen inductiekookplaat voorzien van normale stekker. Strak design, makkelijk schoon te maken. Warmt met max. 2000 Watt snel op, temperatuur goed regelbaar.

 • ed op 03 januari 2020

  ik heb het apparaat sinds een paar weken maar het werk naar prima en is makkelijk te bedienen en overzichtelijk.

 • Victor op 13 oktober 2019

  Onlangs dit product gekocht. Na bijna een maand kan ik zeker zeggen dat dit apparaat zeker zijn geld waard is. De strakke, elegante look gecombineerd met de vrij stille ventilatoren maken deze vrijstaande inductiekookplaat tot een toppertje!
  1 puntje: de linker kookplaat gaat maar tot 2000 watt. Zoek je een plaat met meer vermogen, dan kan je beter verder kijken.

KIV12ZIL