ETNA Special Edition – Volkswagen Bulli koelkast
  1. Overzicht
  2. Specificaties
  3. Vergelijk

De Volkswagen Bulli werd het icoon van de sixties dat een nieuw tijdperk vertegenwoordigde; een tijd waarin grenzeloze vrijheid en samen de wereld ontdekken gevierd werd. Ruim een halve eeuw later is de ‘hippiebus’ terug van weggeweest; om roadtrips mee te maken, als coole camper of als festival foodtruck. Goed nieuws, ETNA heeft deze legendarische Volkswagen Bulli als koelkast in haar assortiment. Zo kun je iedere dag van het gevoel van vrijheid en blijheid genieten, want ook thuis kun je de mooiste avonturen beleven.

Geïnspireerd door de Volkswagen Bulli en combineert het iconische jaren ’60 design met de technologie van vandaag. De speciale editie zal het hart van vele fans sneller doen kloppen. De ronde vormen, chromen details en het sprekende logo zijn in nauwe samenwerking met Volkswagen ontworpen. De duurzame ETNA koelkast staat voor avontuur en reizen maar ook voor thuiskomen en bewust genieten. De babyblauw met roomwit gekleurde koeler heeft energielabel A+++ en heeft naast een ruim koelgedeelte (229l) een handig vriesvak (25l).

Dit jaar vieren we de zomer anders dan anders. Ga met ETNA op staycation en haal het avontuur in huis met onze nieuwe Bulli koelkast!

Een staycation; thuis op vakantie. Want ook daar kun je, samen met ETNA, op avontuur. Haal het roadtrip gevoel in je keuken. Binnenkort meer informatie over deze staycation campagne. Stay tuned!

De Volkswagen Bulli werd het icoon van de sixties dat een nieuw tijdperk vertegenwoordigde; een tijd waarin grenzeloze vrijheid en samen de wereld ontdekken gevierd werd. Ruim een halve eeuw later is de ‘hippiebus’ terug van weggeweest; om roadtrips mee te maken, als coole camper of als festival foodtruck.

Lees hier het hele persbericht inclusief leuke weetjes!

Top Gear Nederland: Volkswagen Bulli-koelkast is hip(pie)

Niet alleen wij bij ETNA zijn enthousiast over onze nieuwste Bulli koelkast: ook Top Gear Nederland heeft deze koele kast al gauw gespot!

 

Travel Valley: Haal je favoriete hippiebus in huis in de vorm van een koelkast

Travel Valley is een grote Nederlandse reisblog en ook voor hen bleef deze eyecatcher niet onopgemerkt.

“De Volkswagen T1 werd hét symbool voor ultieme vrijheid, volledig in lijn met het gedachtegoed van de hippies uit de jaren ’60. Gaan en staan waar je maar wilt, afscheid nemen van materialisme en vrijheid van geest.”

Elkedagvakantie.nl: Geen vakantie? Dan reis je toch met je koelkast

De website Elke Dag Vakantie heeft de boodschap goed begrepen: de ETNA bulli geeft je het gevoel van vrijheid in je eigen keuken!

Roomed – Willen we hebben: een Koelkast in de vorm van een Volkswagen busje (!!)

“Altijd al gedroomd van een roadtrip in een hip Volkswagen busje om heel Amerika te ontdekken, maar heb je daar op het moment geen tijd of geld voor? Deze droom komt een stukje dichterbij met de Volkswagen Bulli koelkast van ETNA. Niet echt hetzelfde als een roadtrip, maar wel erg gaaf.”

Waar is de ETNA Volkswagen Bulli Retro Koelkast in het echt te bewonderen?

Wil jij deze Special Edition Koelkast ook in je keuken of huiskamer? Kijk op de kaart waar die bij jou in de buurt te zien (en te koop) is!