Actuele ETNA acties

Hieronder vind je een overzicht van actuele ETNA acties. Staat er momenteel geen actie online? Kom dan binnenkort nog eens kijken. We hebben vaak acties met mooie kortingen, cashback of cadeaus bij aankoop van ETNA apparaten.

REVIEW EN WIN € 250,-

Heb jij ook gezocht naar reviews toen je ons apparaat kocht? Dan weet je hoe waardevol die kunnen zijn. Jij kan anderen helpen een goede keuze te maken door zelf een review achter te laten. En je helpt niet alleen anderen. Ook wij bij ETNA leren hier weer van. En, als jij je review achterlaat maak je kans op € 250,-. Win – win toch?

Laat hier je review achter

DESIGN YOUR FRIDGE. KEEP IT COOL.

Na het succes van de ontwerpwedstrijd afgelopen jaar, is er opnieuw een wedstrijd voor het nieuwe design van een limited edition Retro koelkast. Als onderdeel van de #kissmyretro campagne vragen wij je een fashionable en creatief ontwerp te maken voor de duurzame Retro koelkast. Je kunt vanaf 13 mei een digitale inzending sturen via de #kissmyretro pagina. Iedere drie weken wordt er een winnaar gekozen die de koelkast in zijn/haar ontwerp krijgt. De uitvoering van de overall winnaar wordt in een exclusieve, gelimiteerde, oplage verkocht in heel Nederland!

Op www.etna.nl/retro/ kun je via de speciale Retro tool je eigen ontwerp op een koelkast plaatsen.

ETNA VIERT ZOMER

Bij aankoop van een Retro koelkast krijgt je een ETNA lazy air bag (t.w.v. €59,95) cadeau!

Ga naar etna.nl/retro voor alle informatie en kijk hoe jij deze te gekke gadget kan scoren voor op vakantie, naar festivals of om lekker op te chillen in je tuin.