ETNA maakt kwaliteit betaalbaar
Direct naar wasmachines
1 / 8
Direct naar drogers
2 / 8

Wasmachines en drogers

Wasmachine
met display (6kg)

0,00
Bekijken

Wasmachine
met display (7kg)

0,00
Bekijken

Warmtepompdroger
(7kg)

0,00
Bekijken

Online primeur

Online primeur

Wassen en drogen is met ETNA betaalbaar en eenvoudig. Met de introductie van onze outletshop wordt het nog makkelijker. Vanaf nu bestel je je wasmachine of droger namelijk gemakkelijk online. De ETNA was- en droog apparaten die online worden verkocht zijn uitlopende typenummers uit ons reguliere assortiment. Je bent dus 100% verzekerd van de kwaliteit en garantie.

4 / 8

Persoonlijke afspraak

Persoonlijke afspraak

Nadat je je bestelling hebt geplaatst bellen wij altijd om een persoonlijke bezorgafspraak te maken. Zo weet je altijd zeker dat je thuis bent op het moment dat onze bezorger jouw wasmachine of droger komt brengen. Wel zo makkelijk! Als je bestelling voor 15:00 bij ons binnen is bellen wij je nog dezelfde dag op, voor het maken van een afspraak en kun je je eerste wasje de volgende werkdag al draaien.

5 / 8

Wervelende service

Wervelende service

Voor extra wervelende service kun je je bestelling uitbreiden met het ETNA compleet pakket. Voor maar €50,- nemen we dan niet alleen je oude apparaat en het verpakkingsmateriaal mee maar sluiten wij ook je nieuwe wasmachine of droger aan op de gewenste verdieping en geeft onze monteur je uitleg over je nieuwe apparaat. Zo kun je direct na levering beginnen met het draaien van je eerste was!


 

6 / 8

Daarom ETNA

Daarom ETNA

Wij leveren al 155 jaar de perfecte combinatie van prijs en kwaliteit. Dat begon met de befaamde ETNA-ijzergieters, die al in een ver verleden de Nederlandse keukens opwaardeerden met oerdegelijke fornuizen. Tot op de dag van vandaag heeft ETNA een sterke focus op kwaliteit, design en betaalbaarheid en brengen we innovaties binnen handbereik van iedereen. Zo maakt ETNA kwaliteit betaalbaar.

7 / 8

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op al je vragen geven wij graag antwoord.
Dat doen we zowel telefonisch als via onze website.
Wil je bijvoorbeeld weten hoe het werkt met bestellen of met het leveren? Natuurlijk staan we je graag telefonisch te woord maar misschien vind je je vraag hier wel tussen. We hebben hier een selectie gemaakt van de meest gestelde vragen zodat je snel je antwoord hebt.
 

Veelgestelde vragen
8 / 8
Naar links
Naar rechts