ETNA maakt kwaliteit betaalbaar
0 / 7

Over ETNA

In het jaar 2000 besloten ETNA, ATAG en Pelgrim de handen ineen te slaan en verder te gaan als ATAG Nederland B.V. Dankzij de verdiende, goede naam van de drie A-merken, het zeer complete productenpalet en het innovatieve dienstenpakket, speelt de organisatie een bijzonder grote rol in de keukenbranche. In thuishaven Duiven (bij Arnhem) werken 385 medewerkers gepassioneerd samen aan een gezamenlijke strategie: innovaties doorvoeren in nieuwe ontwerpen en een klantgerichte dienstverlening aanbieden.

Op het begrip kwaliteit hebben we bij ETNA zo onze eigen visie. We hebben een eigen (gecertificeerd) laboratorium, een eigen ontwerpafdeling en eigen testcentrum. Ook onze omvangrijke, logistieke organisatie staat als een huis en zorgt voor een snelle levering en service. Bij ETNA is dan ook alles controleerbaar. Van het apparaat dat bij je in de keuken staat, weten we precies waar het gemaakt is, waar de grondstoffen vandaan komen en waarom. Niet voor niets geven wij met een gerust hart vijf jaar garantie.

1 / 7
Showroom
2 / 7

Showroom

Je zoekt je favoriete keuken en aanrechtblad bij de keukenvakzaak. Ook komt uiteraard de apparatuur aan bod. Een belangrijke keuze, want dit is een belangrijk deel van je aanschaf. Dan is het ideaal als je (bijna) alle apparaten uit een catalogus in het echt kunt bekijken. Dat kan vooraf in onze showroom in Duiven. Drie top-merken, verdeeld over drie verdiepingen, met vele tientallen apparaten. Zo zie je exact de indeling van verschillende koelkasten, of de uitstraling van ons grote aanbod kookplaten. Welke kleur past in jouw interieur? Welke oven vind je handig?

Onze adviseurs staan voor je klaar! Je kunt samen met hen, aan de hand van onze uitgebreide brochures, je wensen en ideeën bespreken om alsnog tot een juiste keuze te komen. Graag willen wij jou op onze kosten uitnodigen in ons bedrijfsrestaurant (tussen 12.00u en 13.30u) waar je gebruik kunt maken van onze dagaanbieding.

Adres: Impact 83 te Duiven
Telefoonnummer: 026 - 882 11 01
 

Afspraak plannen
3 / 7

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00 (niet op afspraak)


Zaterdag 7 oktober 2017 is de showroom gesloten.

Het is raadzaam om van tevoren te bellen om te informeren naar de aanwezigheid van apparaten die u graag zou willen bekijken.

Telefoonnummer: 026 - 882 11 01. Adres: Impact 83 te Duiven.

4 / 7

ETNA brochure 2017

ETNA brochure 2017

Bekijk het volledige assortiment voor 2017 in de nieuwste ETNA-brochure.

Bekijk hem nu!
5 / 7

160 jaar vakmanschap

160 jaar vakmanschap

Wat wil de moderne thuiskok? Op die vraag geeft ETNA al 160 jaar een overtuigend antwoord. Dat begon met de befaamde ETNA-ijzergieters, die al in een ver verleden de Nederlandse keukens opwaardeerden met oerdegelijke fornuizen. Anno 2015 onderzoekt ETNA nog steeds wat Nederlanders willen, met een strakke blik op kwaliteit, design en betaalbaarheid. Zo brengen we innovaties binnen handbereik van iedereen. En zo maken we bij ETNA kwaliteit betaalbaar.

6 / 7

Werken bij ETNA

Werken bij ETNA

Wij zijn één van de grootste en belangrijkste spelers op de Nederlandse en de Belgische markt op het gebied van keukenapparatuur. Wij willen groeien als onderneming op het gebied van keukenapparatuur en geven je daarbij alle ruimte voor persoonlijke groei. Maar niet alles is gericht op de toekomst. Elke dag staat plezierig werken centraal in een enthousiaste, informele en collegiale werksfeer.

Werken bij ETNA
7 / 7
0 / 0
Naar links
Naar rechts