ETNA maakt kwaliteit betaalbaar
0 / 5

Handleidingen

Handleidingen

Wij hebben veel gebruikershandleidingen en installatievoorschriften beschikbaar als PDF. Op www.etnaservice.nl vind je deze heel eenvoudig met behulp van het typenummer.

Handleiding
1 / 5

Raadpleeg de kennisbank

Raadpleeg de kennisbank

Maak gratis en direct gebruik van onze kennisbank met heel veel vragen en antwoorden.

Wij helpen u stap voor stap naar het juiste antwoord.

Of bel met onze klantenservice: 0900 – 555 00 02
(je gebruikelijke belkosten). Houd het typenummer van uw apparaat bij de hand.

Vraag en antwoord
2 / 5

Plan zelf een monteur

Plan zelf een monteur

Zo makkelijk regel je hier het bezoek van een monteur.
1. Ga naar www.etnaservice.nl
2. Vul de vragen in.
3. Klik op verzenden. Je krijgt per e-mail binnen 2 werkdagen een bevestiging van de gewenste dag, of een voorstel voor een andere dag.

De voorwaarden van het monteursbezoek zijn hier te lezen.

Monteur plannen
3 / 5

Keukenserviceshop.nl

Keukenserviceshop.nl

Via www.keukenserviceshop.nl zijn vrijwel alle gangbare onderdelen van je ETNA-keukenapparatuur te bestellen. We helpen je stap voor stap naar het juiste apparaat. Weet je het typenummer al dan zie je gelijk een lijst met alle beschikbare onderdelen van dat typenummer.

Bestel onderdelen
4 / 5

5 jaar ETNA garantie

Waarom apparaten registreren?
Als je gegevens bij ons bekend zijn, kunnen wij je sneller en beter van dienst zijn. Wanneer je inbouwapparatuur hebt gekocht en in aanmerking wil komen voor 5 jaar ETNA garantie is het een voorwaarde dat je jouw nieuwe keukenapparatuur binnen 30 dagen registreert.
ETNA garantie houdt in dat je naast de 2 jaar standaard all-in garantie in het 3e tot en met het 5e jaar alleen de voorrijkosten hoeft te betalen. Bij vrijstaande apparatuur is er geen aanvullende garantie van toepassing, daar heb je standaard en zonder registratie 2 jaar all-in garantie.

Wij hebben voor de registratie het volledige typenummer nodig, inclusief een /. Dit kunt je alleen vinden in het apparaat zelf. Bij kookplaten is dit nummer door jou zelf niet te achterhalen en volstaat alleen het type nummer van het apparaat dat op de aankoopnota staat.

Garantieregistratie
5 / 5
0 / 0
Naar links
Naar rechts