ETNA maakt kwaliteit betaalbaar
0 / 5

Als beste beoordeeld

Op Kieskeurig.nl beoordelen consumenten apparaten met een cijfer. Maandelijks worden de best beoordeelde producten beloond met de titel "Best Reviewed".

Het nieuwe jaar 2017 begint voor ETNA met maar liefst drie successen! Drie ETNA-fornuizen zijn in hun categorie door consumenten als beste beoordeeld:

Gasfornuis EFG691BRCA
Gasfornuis FGV350RVS
Inductiefornuis FIV760RVS

Met gemiddelde waarderingen van een 8.3, een 8.7 en een 8.8 is dat iets waar we trots op zijn!

1 / 5

Wat consumenten vinden

Dat wij trots zijn op onze ETNA-fornuizen is geen geheim. De lovende reacties van consumenten maken ons alleen maar trotser. Hieronder vindt u een greep uit de reacties op Kieskeurig.nl:

"Wij zijn heel blij met ons nieuwe gasfornuis.Het gasfornuis is de blikvanger in onze keuken."

"Wij zijn erg tevreden over ons nieuwe fornuis, makkelijk in de bediening, makkelijk schoon te maken en veel ruimte in de oven."

"Wat ik ook erg fijn vind is de extra opberglade voor mijn ovenschalen bv. scheelt toch weer kastruimte."

"Prima keuze, zeker gezien de prijs-kwaliteitsverhouding."

"De combinatie van de looks met de gietijzeren pandragers en de in hoogte verstelbare poten is perfect."

2 / 5

EFG691BRCA

EFG691BRCA

Dit nostalgische fornuis is een echte functionele blikvanger. Koken, bakken en warm houden, met dit ETNA-fornuis kan het allemaal tegelijk. De gietijzeren pandragers en de matzwarte vangschaal geven het fornuis een krachtige uitstraling. Het ovensysteem is van alle functionaliteiten voorzien. Ook combinaties van grill en hetelucht en onderwarmte, bovenwarmte en ventilatie zijn mogelijk.

Bekijk
3 / 5

FGV350RVS

FGV350RVS

Met deze combinatie van 4-pits gasfornuis en elektrische oven biedt ETNA betaalbare kwaliteit. De branders zijn op een handige manier gegroepeerd. Daardoor heb je alle ruimte voor je pannen. De 50 cm brede, multifunctionele oven kan op meerdere niveau's bakken. Daardoor krijg je een optimale verdeling van de warmte, met boven- en/of onderwarmte. Daarnaast beschikt de oven over een grill en hetelucht.

Bekijk
4 / 5

FIV760RVS

FIV760RVS

Dit inductie ETNA-fornuis met elektro-oven heeft 4 kookzones die je ieder op 10 standen kunt instellen. Zo bereid je ieder gerecht gemakkelijk op de juiste manier. Iedere zone heeft restwarmte-indicatie. De multifunctionele elektro-oven krijg je altijd goed warm, met boven- en/of onderwarmte. De oven heeft een grill en een digitale display met functies voor in- en uitschakelen van baktijd. Zo wordt koken nog eenvoudiger.

Bekijk
5 / 5
Naar links
Naar rechts